Szobafoglalási és lemondási feltételek

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (név, lakcím, telefonszám és e-mail cím) helyes megadására!

A Villa Harmónia panzió jogosult az ajánlattételhez, vagy foglalás rögzítéshez, hogy bekérje a vendégektől a szállást foglalni kívánó összes személy adatát (név, születési hely és idő, személyi igazolvány szám vagy útlevél szám.)

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég az ajánlatkérésben vagy foglalásban nem adja meg az összes kért adatot, vagy az előzetesen az ajánlatkérésnél, foglalásnál megadott személyek adatai nem egyeznek meg a szállodába bejelentkezni kívánó személy(ek) adataival, vagy a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Villa Harmónia panzió fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el.

A szobákat az utazás napján 10 óráig kérjük elhagyni.
Csoportos szobafoglalás esetén kérjük mindenképpen vegye fel a kapcsolatot recepciónkkal a +36 30 154 6660-as telefonszámon, vagy a foglalas@villaharmonia.hu e-mail címen.
Csoportos foglalásnál 50% előleget kérünk.

A foglalás akkor válik érvényessé, ha az előleget a panziónk megkapja.
Foglalási előlegét a 11742087-24271325 bankszámlaszámra kérjük átutalni.
A közleményben feltétlenül tüntesse fel a foglalásra szóló dátumot.

Foglalás és ajánlatkérés formája

 • E-mailben:
  a foglalas@villaharmonia.hu címen keresztül
 • Saját online foglalási rendszer útján:
  www.villaharmonia.hu
 • Egyéb közvetítő csatornán keresztül
  (szallas.hu, Booking.com) történő foglalás esetén is e hivatalos szabályzatunk érvényes, mely kiegészülhet a közvetítő további feltételeivel és szabályaival.

Lemondási feltételek

 • Legkésőbb 7 nappal az érkezés előtt kötbér felszámolása nélkül lemondhatja a foglalását.
 • A 7 napos határidőn belül történő lemondás esetén a kötbér mértéke a foglalási érték 30%-a.
 • A Booking.com és a Szallas.hu felületén keresztül küldött foglalásoknál a  kötbér nélküli lemondás határideje szintén 7 nap.
 • Az érkezés napján lemondott foglalásoknál az első éjszaka díját, a meg nem jelenés esetén a teljes foglalási értéket számlázzuk ki kötbérként.

Idegenforgalmi adó
Az IFA 18-70 év között fizetendő.
Összege 380 Ft/ fő/ éj
A szobák ára nem tartalmazza.