Szeretettel köszöntjük!

A Villa Harmónia Magyarország legkisebb és legrégebbi városában, Visegrádon várja kedves vendégeit.
A város és a Visegrádi-hegység népszerű kirándulóhely, régészeti jelentősége kiemelkedő. A Dunakanyarban, a Duna jobb partján, Budapesttől északra kb. 50 km-re található, a Visegrádi-hegységhez tartozó hegyek koszorújában, átellenben Nagymarossal, ahová hangulatos kompjárat indul minden órában.

Az Apátkúti patak völgyében, a pataktól 100 méterre fekszik családi panziónk, a Villa Harmónia. A Visegrádi fennsík alatt családi házas környezetben mégis elszeparált zárt kertben élvezhetik vendégeink a völgy és a patak által biztosított kényelmet és hűs klímát. A panzió megközelíthető a fellegvárra vezető út mentén, a patakon átívelő kis hídon keresztül, amely alkalmas személygépkocsival való behajtásra is. Az útról nézve a magas, dús lombú fák ölelésében alig szűrődik be a forgalom zaja, mégis a panzió ideális elhelyezkedése miatt Visegrád városa és a legkedveltebb kiránduló helyek is azonos távolságra vannak akár gyalog, akár autós turisták számára.

Panziónk 10 szobás, 30 férőhelyes családi vállalkozás. Küldetésünk, hogy kényelmes, nyugodt és meghitt tartózkodást biztosítsunk családoknak, pároknak és baráti társaságoknak. A 10 szoba kialakításánál ügyeltünk arra, hogy praktikus és kényelmes megoldást jelentsen pároknak és 2-5 fős családoknak egyaránt, akár egy hétvégére akár egy egész hétre.

A jól felszerelt és tiszta szobákon kívül egy 24 fős étkező-nappali és közös használatú konyha várja vendégeinket, de tavasztól kellemes időtöltést biztosít a 80 négyzetméteres grillterasz is, ahol lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, kemence használatára.

A grillteraszról nyílik a hegyoldalba vájt 16 fős hűvös pince, amely hideg időben hangulatos fatüzelésű kályhával kellemes klímájúvá varázsolható. Az alagsorban élvezhetik a 4 személyes finn szauna, a 2 személyes sókabin szolgáltatásait. Visegrád természeti adottságainál fogva remek kirándulóhely, a Visegrádi füvészkert, a mogyoróhegyi erdei iskola, a téli-nyári bobpálya, a visegrádi canopy élménypark mellett dunai sétahajókázásra is van lehetősége a kalandvágyó idelátogatóknak.

Visegrád kedvező adottságai és kulcsfontosságú stratégiai szerepe miatt a történelem során mindig is az érdeklődés középpontjában állt. Az emberi jelenlét legkorábbi nyomai az újkőkorba vezetnek, a bronzkortól folyamatosan lakott terület a város és térsége. Ezen korok lenyomatai a mai napig megtalálhatók a városkában, melynek fő nevezetességei a Római erőd, az Árpád-kori ispáni vár, a Fellegvár, a Salamon-torony, és a Királyi Palota.

A nyüzsgő városban található kézműves termékekkel jócskán megtöltött biopiac, élelmiszer bolt és bank is, de számos hangulatos vendéglő és terasz is a weekendezők rendelkezésére áll.

Válogasson szobáink közül, töltsön nálunk pár felejthetetlen napot!