dongó tavasszal virágon

Hova kiránduljunk a Dunakanyarban tavasszal?

Bár már érezzük a tavaszi nap első sugarait, mégis hűvös az idő és az igazi tavaszra még várni kell egy kicsit, de ez ne gátoljon meg senkit hogy a Dunakanyarba utazzon! Az ilovedunakanyar weboldal összegyűjtött néhány nagyszerű lehetőséget! Az ország egyik legkedveltebb kirándulóhelye kétségkívül a Dunakanyar.Nem csak a meleg nyári hónapokban, de télen és kora tavasszal is sok helyre érdemes ellátogatnunk. Minden évszaknak megvan a maga szépsége, ilyen formán minden településen találhatunk érdemes helyet a kirándulásra.

Visegrád

Ha egy csodálatos kirándulós napra vágyunk, mindenképpen érdemes Visegrádra ellátogatni. A Fellegvár, a Salamon torony, a Mátyás Palota, a Telgárthy rét, a Mogyoróhegy mind-mind olyan célpontok, ahol feltölthetjük magunkat energiával. A Fellegvár felé menet, ha lenézünk a hegyről a Dunakanyarra, páratlan látvány fogad minket, ami még szebb naplementekor. Minden évszakban más színben, illatban gyönyörködhetünk, így érdemes évente akár többször ide látogatni.

 

 

Érdemes elolvasni a teljes cikket, ami ajánlja még Vác és környékét, a Szentendrei-szigetet, a dunai hajózást és Esztergomot.

forrás: ilovedunakanyar.hu