Visegrádi pisztráng – erdei étterem a füvészkert szívében

Visegrádi kirándulásra szinte mindig van ok, de ha eddig nem ismertük volna a pisztrángos-tavakat, akkor most már még eggyel több. Eleve adott a gyönyörű környezet, a festői táj, mindehhez pedig egy nyáron nagy terasszal, télen duruzsoló kályhával működő étterem – így ír az Ízes élet blog az Ördögmalom étteremről, aminek egészen egyedülálló szolgáltatását mindenkinek csak ajánlani tudjuk!


​Erdei étterem 2011 tavaszán nyitott meg az Apátkúti-völgyben. Elsősorban pisztráng- és vadétel-különlegességeikkel büszkélkedve kápráztatják el a megfáradt turistákat és bicikliseket. A szokásos éttermi ételek mellett gondoltak a vegetáriánusokra is, a séf az erdei gombák legkülönfélébb elkészítési módjainak mestere! Az étterem egyik különlegessége a helyben füstölt pisztráng, amit vákuumfóliába csomagolva elvitelre is készítik.
Márciustól  megnyitják a nagyközönség számára a pisztrángos tavakat, így a vendégek kifoghatják saját halaikat, melyeket többek között fokhagymás paradicsomos, mandulás, baconos és kárpáti módokon készítenek el az étteremben.

Bővebb információ az étterem honlapján: http://www.visegradipisztrang.hu/